Vi planlegger kull

planene for 2024

 

  

Valper etter Alnopa Luhtalemmikki og Lappehiets Digge Mollie fikk 5 valper 12.mai!! 4 hanner og 1 tispe           

Lappehiets Råtøffe Atlas og Lappehiets Yndige Zelda får valper innen 25. mai.

Sånn gjør vi det;


Når vi bestemmer oss for en kombinasjon av foreldredyr så har vi tenkt på helse, eksteriør og lynne. Du som valpekjøper vil selvsagt at utgangspunktet skal være gjennomtenkt og forsvarlig. Derfor har vi i kontraktene våre at det kreves øyelysing ved 1 år og HD-røntgen innen 1,5 år, selv om din hund ikke skal videre i avl så skal muligens søsken. Og det er godt å vite om du har en frisk hund eller om den har spesielle hensyn du må tenke på. Vi vil følge hundene fra Lappehiet livet ut, i kontrakten står det også at om en hund må omplasseres så skal det skje gjennom oss, ny eier skal ha ny kontrakt med oss.


Valpene er rundt oss 24/7, vi bruker masse tid på å bli kjent med de små og ved å bli mest mulig kjent med våre valpekjøpere, da finner vi rett valp til rett familie.


De første 8 leve-ukene hos oss utsetter vi valpene for alle lyder vi kan komme på, de skal få bevege seg på ulike underlag, gress, grus, asfalt, vått og tørrt, inne og ute. Valpene blir håndtert med kjærlig hånd av store og små mennesker, vært rundt store og små hunder. Fra smålappene er 4 uker kjører vi bil på korte og lengre turer mens de ligger i bur.

Me er opptatt av at hundene frå Lappehiet skal fungere best mulig hos sine familier, og vi deler mer enn gjerne våre kunnskaper om hundehold med våre valpekjøpere. Både før og like mye etterpå valpen er din.

Velkommen på besøk og gjerne på en spasertur med hundene våre.